De school is weer open!

Vanaf vandaag was de school na alle sneeuwperikelen weer geopend. We hebben weer fysiek les kunnen geven aan leerlingen uit de examenklassen die ingedeeld stonden en aan leerlingen die vanuit leerjaar 3 ingepland stonden voor de praktijklessen. Niet alle lessen waren volledig bezet, er waren ook leerlingen die dankzij de sneeuw toch nog niet konden komen. Vanmorgen werd er veelvuldig naar school gebeld en ook via de mail kregen we diverse afmeldingen van ouders. Begrijpelijk. Niet alle fietspaden zijn even toegankelijk. Ouders kiezen er dan soms voor om leerlingen niet op de fiets de weg op te sturen. Het is dan fijn om te merken dat ze wel even contact zoeken met de school. 

Een leerling die wel kwam vertelde dat hij onderweg wel 5 keer was gevallen. Een ander vertelde dat hij met de bus is gekomen, maar dat hij wel even heeft moeten wachten voordat de bus kwam. Ondanks deze moeilijkheid wilden deze leerlingen wel naar school. Het was goed om ze te zien. 

Morgen willen we op dezelfde manier werken: De meeste lessen zijn online en alleen voor leerlingen die zijn ingepland staan uit leerjaar 3 en leerjaar 4 gaan de lessen fysiek door. Na morgen zijn de leerlingen vrij en is het vakantie. We wensen alle leerlingen en hun gezinnen een fijne vakantie toe.

Media
  • 450e4714-be59-4e45-8ede-500e0ff8a9d1