Vrijdag 29 januari was onze open dag.

We hebben een super leuke open dag gehad. We hopen dat je er bij was. Vind je het jammer dat het voorbij is? Niet getreurd! Gelukkig kun je nog nagenieten van alle leuke dingen die we die dag hebben gedaan.

Live-presentaties

Op verschillende plekken in de school stonden onze medewerkers live voor de camera om te vertellen over de school. Er waren 5 soorten presentaties:

1. Algemene informatie over onze school
2. Passend onderwijs & wisseljaar
3. Mavo: de beste mavo voor de beste leerling!
4. Metzo-les met korte presentaties van verschillende vakken in de onderbouw
5. Profielen met korte presentaties van de 6 beroepsprofielen

Virtuele wandeling door de school

Natuurlijk kon je ook de school bekijken en dat kan nog steeds! Via onze zelfgemaakte online tour door de school ontdek je alle lokalen en mooie plekjes van het Metzo College. Kijk rond op jouw toekomstige school. Klik op de afbeelding om de virtuele wandeling door de school te starten. 

MetzoRooms

Doe mee aan dit spel! Hoe snel beweeg jij je door de MetzoRooms? Probeer zo snel mogelijk te ontsnappen door behendig puzzels en vragen op te lossen die je vindt op verschillende plekken in ons gebouw. Gaat jou dit ook lukken? Klik op de afbeelding om te starten. :

 

Metzo Open Dag krant

We hadden hem dit jaar weer: Onze open dag krant.  Onderaan deze pagina is hij in pdf te bekijken. Als je hem opgestuurd wilt krijgen, mail ons dan even: info@metzocollege.nl We hebben er nog wel een paar over.

Nieuwsbrief

Heb je nog vragen of opmerkingen? Mail ons! info@metzocollege.nl

Daarnaast kun je je opgeven voor onze nieuwsbrief met daarin alle nieuwtjes over onze school voor toekomstige leerlingen. Geef je op en stuur een mail naar nieuwsbrief@metzocollege.nl

Video’s

Wil je nog meer zien. Kijk dan eens hier:  https://www.metzocollege.nl/Videos

Media
  • Poster Open Dag 2021