7 keuzes voor groep 7


Zit je in groep 7 van de basisschool? dan hebben we een gave middag voor jou georganiseerd. Kom 23 juni om 14.30 uur bij ons op school en je kan kennismaken met onze leuke keuzevakken. Bij ons op school kan je zelf kiezen wat je leuk vindt, ook deze middag mag je zelf kiezen uit 7 keuzedelen. Schrijf je in en kies twee dingen die je leuk vindt om te doen of om er een mini-les in te krijgen.
 
Wil jij ook graag meedoen? Stuur dan een mail naar info@metzocollege.nl

De volgende keuzedelen zijn er voor jou:
 

Mens en genieten

Bij dit keuzedeel duik je samen met onze bakker en chefkok in de wereld van deeg en lekkere ingrediënten. Je gaat heerlijke gerechten en echte bakkerijproducten maken.
 

Techniek

Bij dit keuzedeel ga je met moderne technologie werken, denk aan robots en lasersnijmachines. Je gaat zien hoe techniek en vakmanschap samen gaan.
 

Wiskunde

Wiskunde is een nieuw vak voor basisschoolleerlingen, wiskunde is overal, dat ga je meemaken. 
In deze les ga je een tekening maken met behulp van wiskundige coördinaten, spannend!
 

Engels/Duits

Jezelf voorstellen in een andere taal, wat drinken bestellen als je op vakantie bent in het buitenland, handig! Doe je mee?
 

Muziek beats maken

Altijd al een popster willen zijn? begin eens met muziekbeats en voel je een muzikant. Treed jij binnenkort op voor jouw eigen school?
 

Creatief bezig zijn

Laat je brein en handen werken en maak iets moois van papier of andere materialen. We maken een echte kunstenaar van jou!
 

Gym

We hebben een hele grote sporthal met hele coole dingen, kom lekker bewegen en leer hoe je gezond bezig kunt zijn met sport.