Docent met kennis van dyslexie

Heb jij dyslexie? Geen nood: je krijgt bij ons extra hulp. Gewoon van je eigen docenten . Die docenten worden ondersteund door een deskundige op het gebied van dyslexie. Het kan nodig zijn dat je speciale software gebruikt voor je dyslexie. Dan zorgen we dat dat ook geregeld wordt. Dit betekent dat je eigen docent weet hoe hij jou kan helpen. Je hoeft bij ons dus niet naar speciale klasjes, maar kunt gewoon meedraaien in je eigen klas. Wel zo fijn!

Begeleider sociale vaardigheidstraining

Voel je je te vaak ongemakkelijk tussen mensen? Word je verkeerd begrepen door andere leerlingen, of begrijp je hen juist niet? Volg dan onze training ‘sociale vaardigheden’. Je volgt de training samen met andere leerlingen die makkelijker contact willen leggen met anderen zich zekerder willen voelen in sociaal contact. Zo ontmoet je meteen gelijkgestemden en zie je dat er meer zijn die contact leggen lastig vinden en daarin willen groeien.